Tilpasset tre kjede smykker boks

Tilpasset tre kjede smykker boks

Detalj bilde mer Design emballasje & frakt pakking: 1 deler i EPE skum i én eske boksen med 6 PCer Polyfoam levering vilkår: EXW, FOB, CIF. Nærmeste Sea Port: Yantian, Shenzhen. Selskapet etablert i 2007 Weilongxin håndverk og gaver co, Ltd spesialisert seg på...

Chat nå

Produktdetaljer

  Smykker treeskeemballasjen er en merkevare makt.Smykker treeskeemballasje som en helt eksterne ytelse er hva selskapet ønsker sin merkevare å gi forbrukerne en følelse. Materielle interesser og åndelige interesser båret av finetreemballering bokse meder hva forbrukeren kjøper. Merket representert av emballasjen bør danne en merkevare i tankene og fullt ut uttrykke betydningen av merkevaren.


Produktspesifikasjon

wooden necklace jewelry box spec.jpg


Detalj bilde

Wooden Necklace Jewelry Box-1

Flere Design

Wooden Necklace Jewelry Box-2

Wooden Necklace Jewelry Box-3

Wooden Necklace Jewelry Box-4

Emballasje & frakt

Pakning: 1 deler i EPE skum i én eske boksen med 6 PCer Polyfoam

Levering vilkår: EXW, FOB, CIF.

Nærmeste Sea Port: Yantian, Shenzhen.


Firmainformasjon

Etablert i 2007 Weilongxin håndverk og gaver co, Ltd

Som spesialiserer seg i utvikling, produksjon og eksport sigar tilbehør. Vi har en av de største utvalgene av se boksen, smykker boks, sjokolade boksen og andre boksen i Kina.

Med en gruppe av profesjonelle teknikere og designere, med avanserte produksjonslinjer og produktteam for eksamen, med høy kvaliteter og lave priser, med førsteklasses tjenester og tidsnok forsendelse, er våre produkter nå langt eksportert til mer enn 50 land i Amerika, Canada, Australia, Midtøsten, Russland og så on.to tilfredsstiller alle gave handelsmenn og andre comsumers fra hele verden.

Wooden Necklace Jewelry Box-77

Våre tjenester

Wooden Necklace Jewelry Box-55


cigar humidor case family.jpg


Wooden Necklace Jewelry Box-88

Et par:600 CT tre kabinett sigar hygrolatoren Neste:10 CT tre sigar boksen

Forespørsel